Meer halen uit Onderwijs Transparant

Meedenken

Bent u bekend met ons OT-platform? Maakt uw regio maakt gebruik van POPO, POVO, VOVO, 1Loket of één van onze andere modules? Voortbouwen op de modules is altijd mogelijk. Misschien wilt u sparren over een bestaand proces of lastig vraagstuk. Misschien is uw organisatie klaar voor de implementatie van een nieuwe module.

Neem vandaag nog contact met ons op. Onze implementatieconsultants denken graag mee. Met onze kennis van onderwijsprocessen en de techniek en uw kennis van de procedures in uw regio komen we samen tot een oplossing die past.

Klantenoverleg

Twee keer per jaar organiseren onze klanten een klantenoverleg. Daar schuiven wij aan als gesprekspartner en praten we samen over ontwikkelingen, nieuwe ideeën en welke zaken belangrijk zijn om uit te werken. We bespreken onze ontwikkelroadmap en geven klanten daar invloed op. Middels deze overleggen zijn we tot nu toe gekomen tot een SLA (service level agreement), algemene leveringsvoorwaarden en een escrow-overeenkomst. Wij geloven dat we alleen samen tot de beste oplossingen voor onze klanten kunnen komen.

De 1Loket-bijeenkomst

Veel regio’s maken inmiddels gebruik van 1Loket.  Voor de regio’s die de generieke versie van deze module afnemen, organiseren we twee keer per jaar de 1Loket-bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de doorontwikkeling van de module en maken we samen keuzes over nieuwe functies en prioriteiten. Zo blijft onze oplossing voor passend onderwijs ook voor uw organisatie passend.

Nieuwsbrief

Klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Onderwijs Transparant. Met de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen in het veld, aan ons platform en binnen ons bedrijf. Ook vertellen we over nieuwe functionaliteiten die wellicht interessant zijn voor uw regio. We blikken verder terug op bijeenkomsten of doen oproepen om samen onderwerpen op te pakken. Over grote wijzigingen aan ons platform wordt u apart geïnformeerd.