Onderwijs Transparant zoekt een…

Full Stack .NET Developer
(32-40 uur)

Hey daar .NET Developer! Durf jij jezelf Full Stack te noemen, heb je interesse in het onderwijsveld en help jij een kleine, dynamische organisatie graag innoveren? Dan zou je zomaar eens onze nieuwe collega kunnen zijn.

Full Stack .NET Developer bij Onderwijs Transparant. Dit ga je doen:

Als full stack .NET developer vorm je samen met drie andere collega’s het Softwareteam, één van de twee Scrumteams binnen Onderwijs Transparant.

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van onze software, die door ons andere team gebruikt wordt om SaaS producten op te zetten voor onze klanten.

Je helpt mee met het herbouwen van onze legacy software, waarbij er genoeg ruimte is voor innovatie en verbetering. In deze omgeving ontwikkel je nieuwe tooling voor je directe klanten: je collega’s. Het sparren over oplossingen en het vertalen van wensen naar techniek gebeurt daardoor altijd via korte lijnen.

Verder:

 • Ontwikkel je code voor maatwerkverzoeken
 • Vertaal je verzoeken naar technische oplossingen (en implementeer je deze)
 • Ben je verantwoordelijk voor de release- en development-cyclus

Wie zijn wij

Onderwijs Transparant ontwikkelt applicaties voor het onderwijs en biedt organisaties hiermee grip op het administratieve gedeelte van het onderwijsproces.
Ons digitale platform helpt gemeenten, samenwerkingsverbanden (swv’s), besturen en scholen bij de digitale overstap- en zorgprocessen in het onderwijs.

Een goede persoonlijke match tussen onze mensen vinden wij het allerbelangrijkst. Ons kleine team bestaat uit 15 medewerkers, afkomstig uit alle hoeken van het land. We werken dan ook veel thuis, maar treffen elkaar 2 dagen per week op kantoor. Dankzij de gezellige en familiaire sfeer op de werkvloer zijn die kantoordagen – al zeggen we het zelf – een feestje.

Wie ben jij

Jouw werkdag is niet compleet zonder een goede uitdaging. Jij puzzelt met plezier net zo lang tot je de oplossing gevonden hebt. Als ervaren full stack developer is het jouw doel om doorlopend bij te dragen aan het verbeteren en innoveren van een organisatie.

En die organisatie? Die is wat jou betreft niet te groot. Jij kan een informele werksfeer wel waarderen en ziet het creëren van gezelligheid op de werkvloer als een onderdeel van jouw werk.

Jij:

 • Voelt je goed in een dynamische omgeving
 • Beschouwt Scrum als een aansprekende werkvorm
 • Hebt kennis van ASP.NET (MVC) en C#
 • Bent thuis in front-end technologieën (CSS, JS)
 • Hebt ervaring met deployment-processen

Heb je ook nog kennis van SQL (server)? Worden we blij van!

Werken bij Onderwijs Transparant

Werken in een informele organisatie waar gezelligheid voorop staat: dat is werken bij Onderwijs Transparant. Thuiswerken is bij ons de normaalste zaak van de wereld, maar twee dagen per week (maandag en donderdag) werken we samen op kantoor. Op die dagen kun je rekenen op veel gezelligheid. Zo is lunchen achter je bureau ten strengste verboden, we schuiven namelijk steevast met z’n allen om tafel voor een heerlijke lunch (van de baas).

Wat je nog meer kunt verwachten? Smakelijke etentjes (we houden van eten!), hilarische stapavondjes, een jaarlijks bezoek aan de Efteling met kinderen en partners en één keer per jaar een weekend teambuilding op een leuke plek in Nederland of België.

Verder krijg je van ons:

 • Goed salaris (afhankelijk van je ervaring)
 • Vast dienstverband
 • Goede pensioenregeling
 • Vaste onkostenregeling
 • Persoonlijk budget voor zelfontwikkeling
 • 31 vrije dagen (o.b.v. een fulltime dienstverband)

Zit jij binnenkort bij ons aan de lunchtafel?

Je bent hartstikke welkom. Stuur jouw motivatie en cv naar sollicitatie@onderwijstransparant.nl t.a.v. Nathalya Janszen en wie weet!

Goed te weten: acquisitie naar aanleiding van deze vacature is zonde van je tijd. Dit stellen we namelijk niet op prijs.