Loading...
vacature-servicedesk2021-07-07T09:53:41+00:00

Medewerker Servicedesk

Wij zijn op zoek naar een medewerker Servicedesk voor 32-40 uur per week.

Jouw profiel

Je vind het leuk om onze gebruikers te ondersteunen, zodat zij met een goed gevoel en meer zelfvertrouwen kunnen werken met onze applicaties. Je hebt uitstekkende communicatieve vaardigheden waardoor je snel tot de kern van het probleem kunt komen. Je voelt je prettig in een informele, kleine organisatie.

Het bedrijf – Onderwijs Transparant

In 2004 hebben wij als eerste een digitale oplossing gebouwd om de verschillende administratieve processen in het onderwijs te ondersteunen. Verzuimprocedures, specialistische zorg, budgetten en overstappen moesten eenvoudiger en overzichtelijker kunnen vonden wij.

Vandaag de dag zijn wij  marktleider in oplossingen voor digitale overstap- en zorgprocessen in het onderwijs. Wij bieden oplossingen voor de overstap van kinderopvang via primair onderwijs en voortgezet onderwijs tot aan het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast bieden wij een oplossing voor passend onderwijs. Wij zijn daarmee de enige aanbieder die geïntegreerde oplossingen biedt voor overstap én passend onderwijs.

Onze klanten zijn dag in dag uit bezig met het organiseren van goed onderwijs voor iedereen. Als betrouwbare kennispartner helpen wij ze om de regionale onderwijsprocessen digitaal en transparant in te richten. Samen zorgen we voor de juiste plek voor ieder kind.

Ons team bestaat uit 14 medewerkers, zij komen uit allerlei uithoeken van Nederland en werken dan ook flexibel vanuit huis of kantoor. De werksfeer is een informele familiecultuur. We gaan regelmatig samen op stap (nu even niet..), houden van humor op de werkvloer en zijn met elkaar begaan.

Het product

Wij bieden een digitaal platform om grip te houden op het volledige bovenschoolse onderwijsproces, inclusief leerlingenstromen en informatie over de leerlingpopulatie per school. Speciaal ontwikkeld voor gemeenten, samenwerkingsverbanden (SWV’s), besturen en hun scholen.

Samen met de klant zorgen wij voor een naadloze overstap in de hele onderwijsketen. Dus niet alleen van primair onderwijs naar voortgezet onderwijs, maar voor alle overstappen vanaf kinderopvang  tot aan het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast bieden we een oplossing voor extra ondersteuning in het kader van passend onderwijs.

De werkzaamheden

Als servicedeskmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor gebruikers bij scholen en samenwerkingsverbanden binnen onze onderwijsregio’s. Je draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van incidenten, storingen, vragen en verzoeken in een geautomatiseerd systeem. Je bent dienstverlenend en oplossingsgericht. Door jouw analytische vaardigheden kun je van een binnengekomen melding de impact en prioriteit beoordelen en waar nodig deze escaleren. Door het meekijken en meedenken met gebruikers binnen onze applicaties, kennen deze uiteindelijk voor jou geen geheimen meer.

Functie eisen

 • Je kunt goed overweg met MS Office
 • Je bent handig met IT-systemen en daarmee in staat onze applicaties snel eigen te maken
 • Ervaring met een ticketsysteem zou extra fijn zijn.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris afhankelijk van je ervaring
 • Mogelijkheid om thuis te werken
 • Thuiswerkvergoeding
 • Vast dienstverband
 • Pensioenregeling
 • Mooi kantoor aan het water
 • Persoonlijk ontwikkelbudget
 • Werken in een betrokken team

 

Interesse

Heb je vragen of wil je graag komen kennismaken, stuur dan een berichtje naar sollicitatie@onderwijstransparant.nl t.a.v. Suzanne Mulder

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Go to Top